📍0. krs

Kiipeilyliput

Elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia kiipeillen Irti Maasta Tampereella. Tarvitset vain sisäkengät ja liikunnalliset vaatteet, saat meiltä kaiken muun.
126 €

Yksityiskiipeilyt

Varaa koko kiipeilyalue itsellesi! Yksityiskiipeilyt sisältävät liput, varusteet ja tunnin kiipeilyaikaa oman porukan kesken.

Lasten synttärit

Järjestä liikunnalliset lasten synttärit kiipeillen! Ensin aktiviteetti, sitten herkuttelu juhlatilassa. Voit valita tarjoilut meiltä tai tuoda omat.

Lahjakortit ja sarjaliput

Anna liikuttava lahja, joka ilahduttaa niin antajaa kuin saajaakin. Lahjakortti Irti Maasta -kiipeilykeskukseen sopii kenelle tahansa, lapsista aikuisiin.

Luolaseikkailulippu

Sukella seikkailuun! Koe uudenlaisia elämyksiä tunneleissa ryömiessäsi ja kammioiden haasteita ratkoessa. Etsi luolaston timantit ja tunnista fossiilit.

Luolaseikkailusynttärit

Järjestä lasten synttärit Luolaseikkailussa. Jos tuntuu siltä, että kaikki on jo nähty ja koettu, niin Luolaseikkailu yllättää positiivisesti!

Isot kengät Specistä

Specistä löydät Spesiaali kokoiset kengät. Naisten kengät eur 42-46, miesten mallit eur 47-54. Lisäksi vaatteita pitkällä mitoituksella.
Ilmainen

Tutustu vuokrastudioon

Ilmainen tutustuminen Vuokrastudion toimintaan! Teksti: Tule tutustumaan vuokrastudioomme Tullintorin 0.krs. Voit varata ajan vuokrastudio.fi@gmail.com tai tulla ilman ajanvarausta poikkeamaan paikan päällä.